Læderstræde 13, 1201 København K.

+45 33 22 00 21 / +45 22 12 95 17

info@soulbooks.dk

VELKOMMEN TILBAGE...

Så er det allerede august! Heldigvis er det stadig sommer og solen varmer os udenpå og indeni lidt endnu. Nu hvor ferietiden er ved at slutte har mange af os det ligesom, når det nye år starter i januar;  vi har lyst til at starte på en frisk, har ny energi fra ferien og virkelig lyst til at "få styr på tingene". Nu ville det være skønt at få ryddet op i alt det, der har samlet sig i på loft, i kælder og i krogene. Det gælder både helt fysisk i vores hjem og omgivelser generelt, men måske endnu mere indeni. Slæber vi ikke stadig rundt på gamle mønstre, sår og ikke-tilgivne "ting og sager", som vi ville have det meget bedre uden?

Vi har masser af gode bøger til inspiration, men Marie Kondo's Magisk Oprydning og Byron Katie's Elsk Det Som Det Er står frem som rigtig gode eksempler til hjælp med begge "oprydningsprojekter"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men ellers danser Ganesh fortsat i vinduet og sørger for at rydde alle forhindringer af vejen og smitte os alle med sin tindrende glæde. Vi takker hver dag Universet for at få lov til at være her - omgivet af energien fra alle de fantastiske bøger og fra vidunderlige mennesker, der hver dag lægger vejen forbi!. Taknemmeligheden er stor og vi glæder os sådan til at dele Soul Books universet med endnu flere gæster, kunder, venner og alle der bliver fristet til at kigge ind til os i Læderstræde 13, kld. tv.

  • Facebook
  • Instagram